lilla jag..


En gång i tiden så var man skapligt liten shit asså :P Jag har inte så mycket att skriva om så jag tänkte att jag bara skulle lägga ut ett par bilder på mig när jag var som minst HEHE..





Härliga tider !! :)

Turn all lights off


godmorgon eller godnatt ? ingen aning allt är bak och fram..

Nu har jag ääntligen kommit hem ifrån att ha jobbat i 6 timmar! om jag inte snart lägger mig ner så kommer mina ben och fötter att gå och självdö haha..Men man ska inte klaga man träffar en massa trevligt folk och man får kolla på gratis hockey done deal xp

Just för tillfället stimulerar jag min hjärna med American dad bra eller dålig stimulering kan man ju prata om! natthumor är det iaf :) Imorgon så ska jag tillbringa min dag med kicki det kommer att bli en riktig slapp dag med bara chips och tv riktigt bra efter en vecka utav skola :D Jag vet faktiskt inte vad mer jag ska säga om dagen kännns som att jag har täckt allt som är kul att veta. Får se vad som händer med morgondagen !

Nu börjar jag snart räkna lamm och grejjer så.. bye bye ;)



growing up. wont bring us down!

banned from reality


huvudet tomt check !!

Fan vad det står still i mitt huvud just nu allt snurrar på grund av allt man måste göra och tänka på. Nu fan är man skapligt sugen på att sluta skolan fan pallar snart inget mer! xp arbete på arbete och inte nog med det så är det en jävla massa andra saker runt om kring som man ska tänka på haha.. Nå ja efter dåligt väder kommer ett mycket bättre eller vad man brukar säga :)
haha.. fick lov att driva lite med sötnosen idag också jag sa att jag skulle åka och jobba i norge hela sommaren och skita i att följa med till spanien.. Som tur var så var det bara ett skämt så ingen skada gjord. Men jag måste säga att minen var jävligt rolig :P Måste även nämna att alla var skit stolta idag för att dom fick sina student mössor skit kul att sitta där och veta att man inte har beställt någon ! maby dags att göra det tänkte jag då :)
Allt som allt så har det varit en riktigt jävla normal dag i skolan med inte ett enda roligt inslag av nyttigheter haha.. eller jo jag lärde mig att jag ska försöka göra saker i tid men den läxan kommer nog ta en väldigt lång tid att förfina och få till i verkligheten xp Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan och kolla på pott harry..CIAO 



tyyy...p

30 minutes or less


hej gott folk !

Vad  har man gjort för nytta idag då :O Dagen började då med att hoppa ur sängen tio minuter innan man skulle till bussen. När ska man lära sig att komma upp det måste nog vara tryggheten i att kicki väcker en på morgonen haha.. <3
Första lektionen var då musik som alltd är lika roligt vi fick lov att spela på sånna här mongo-bongo trummor.. vi bankade på dom i typ en halvtimme skojar inte om att hela handen hade domnat bort efteråt xp Kul var det iaf !!

Just för tillfället sitter jag och kollar på en ozzy osbourne dokumentär sjuukt vad den snubben har knarkat i sitt liv inte konstigt att han är som han är ! går runt och letar efter bortsprungna katter under blomkrukor och grejer haha..xp Samtidigt försöker jag ladda hem lite musik till telefonen har fan spelat sönder varenda låt på hela spelistan så dags för lite nytt skit att lyssna på :)

Jag och älskling försöker även hitta stugor i sälen som vi kan hyra vi ha ju bestämt oss för att ta en visit med lite folk,åka lite bräda, bowla och bara ha det riktigt chill ! Det enda som jag tycker är stört är att det typ inte finns någon som är villig att hyra ut en stuga. Alla har typ 24-25 års gräns för att hyra ut jag fattar att folk är lite försiktiga att hyra ut till ungdomar men kom igen liksom..Men det ska nog ordna sig hoppas jag :D

Nu ska jag slå på en bra film och vänta på att min fina dam kommer hem igen <3 PÖSS

 

En snygg bild på mig när jag har däckat eller nått.. 8)

everything in black and white..


Hallå i stugan nu sitter man här igen utan liv och fösöker skriva ner något värt att läsa..jag hoppas jag lyckas en vacker dag med den uppgiften bara hålla tummarna :)
 

Jag hade faktiskt tänkt att göra ett litet sånt här blogg test som det finns tusentals av xp jAja bra tidsfördriv när man har en skön soffa kväll på G. Snart kommer även mammor och minimodeller på tv ska kika lite på det med älskling <3

Here we go...



hur bor du ?
 
Jag bor i en liten by i leksand som heter övermo med min mamma och hennes pojkvän jörgen!

brukar du komma i tid ?
Jag brukar oftast vara i tid om jag väl är i skolan men jag kan försova mig ganska ofta xp

hur lång är du ?
Jag är ungefär 183 cm

kan du laga mat ?
Jag tror att jag kan laga mat men det kanske beror på vem man frågar haha.,

vad jobbar du med /pluggar ?
Jag pluggar djurvård på stiernhööksgymnasiet i rättvik.

vad har du på dig just nu ?
ojj vad har jag på mig :O ett par chinos och en blå tröja vette fan vad dom heter!

har du någon fobi ?
Jag har en fobi jag hatar myror över allt annat fy fan vilka äckliga djur xp

hade du en bra kväll igår ?
jag hade en jätte bra kväll igår jag var hemma hos söten och lagade mat och bara myste :) <3

vad är ditt senaste inköp ?
Mitt senaste inköp måste vara ett par t-shirts,jacka och ett par jeans om jag inte mins helt fel !

din favorit dryck på morgonen ?
utan tvekan kaffe det är det viktigaste på morgonen man måste släpa sig till kaffe bryggaren.

var fick du dina senaste pengar ifrån ?
Ifrån extra knäck !

har du sovit i din egen säng inatt ?
nej ännu bättre jag har sovit i flickans säng :D

vad hade du sönder senast ?
haha.. det måste vara en sop kvast som jag skulle använda till att peta i en plast påse fullt med hö och då råkade jag bryta av den!

vem snackade du med senast ?
Sam såklart om man syftar på kompis annars är det flickan :)

alkoholhaltig favoritdryck ?
jaha det är här det börjar bli svårt alltså haha.. xp ja om jag måste säga vad som ligger i toppen så är det helt klart farsans hemgjorda kaffe karlsson eller en breezer sitter inte heller fel ;)

när gjorde du senast något dumt ?
väldigt svårt att säga med tanke på att jag gör något dumt varje dag !

saknar du någon just nu ?
ja det måste vara min mamma som är borta i gävle och inte kommer tillbaka på flera veckor :( vart tog min personliga bank vägen liksom ?

vad ska man göra för att få mig irreterad ?
Den frågan var dock enkel det är bara att jävlas med mig på morgonen när jag är ett vrak för då orkar jag inte med någon typ haha..

någon jag stör mig på ?
nej jag tänker inte dra till med något som att hata justin bieber eller nått xp även fast han är dryg men endå!! Det finns ett antal personer som man skulle vilja klappa på ibland :)

intressen ?
Mina intressen måste vara mina ormar det ligger absolut i toppen !! :) sen tycker jag om att åka lite snowboard om man får chansen på vintrarna. Om jag ska gå in på mitt intresse lite närmare så måste man ha några sidor! kan gå in på lite sånt senare när jag har tiden..

senaste person du kramade ?
Senaste personen jag kramade är min söta flicka såklart <3





CIAO !! :D


Behind bars..

Bajs vad jag har tråkigt just nu.. morsan och jörgen sitter som fastklistrade framför tvn och kollar på barn bakom galler inte bra !! (men det var roligare en vad jag trodde) dom har tydligen sen en tid tillbaka även paxat tvn varje onsdag för att kolla på massa skit program om sjukhus och sånt xD

Vad har hänt i mitt liv idag då öhh vart ska man börja.. först så blev det att göra ett pass i djurhuset som slutade med att jag fick uppgiften att göra rent hos dom afrikanska jätte snäckorna! Jag hade inget emot det eftersom att det är kul att inreda terrariumen :) Nu har skolan även fått grymt söta sköldpadds ungar såg dom första gången idag shit man var halvt på väg att sno en av dom men icke sa nicke :P

Nu till helgen så fyller min lilla lillasyster 17 år så det blir att äta och fira henne lite så det kommer att bli roligt :D jag ska också vara barnvakt med älskling på lördag och det kommer också att bli riktigt mysigt! <3 Det kommer förhoppningsvis att bli en riktigt bra helg. Nu ska jag fortsätta nördA tv med la familia bye  :)
damn right !! xD

sleepyhead :)

Ja då sitter man ihop kurad i soffan efter ennu ett smakprov av helvetet a.k.a skolan xp

Ja vad har man gjort idag då kan inte komma på så mycket faktiskt jag halvsov när jag och sötnosen gick till bussen och jag har halvsov på den första lektionen! jag kanske lider av narkolepsi eller nått snart kommer jag att ta omedvetna tupplurar utan att märka det haha.. :) Iaf så har min dag bestått av en rad olika tråkiga lektioner men jag måste säga att våran samhällskunskaps lärare har lika rolig humor som mig eller tråkig ? !! xp

Vi kom på något vis in på hur det är att sitta i fängelse i andra länder och hur dålig standard det är. Då vräker han ur sig kommentaren att dom i alla fall inte behöver vara rädda för att tappa tvålen haha.. xp

Det blev såklart jävligt oseriöst hela lektionen efter det men det är det alltid med den klassen så det kanske inte gör någon skillnad.. jaja roligt var det i alla fall :P Nu för tillfället sitter jag och kollar på bourne identity jävligt bra rulle som jag och farsan har nördat sönder en gammal goding kan man säga. :)

Nu får det vara slutt för bloggishen idag ciao ! te party och en snus blir det nu !!


bye bitches !! :)

cupcakes !!!

Snacka om att jag kan få till snygga muffins hehe.. ;) och jag lovar det var ingen annan som gjorde dom utan det var bara jag :) Jag måste säga att det var grymt kul att baka cupcakes även fast vi typ sabbade en smet det första vi gjorde haha xD jackie var som vanligt den som organiserade hela bakningen och det slutade med att hon fick låna mamma lillans kort och vi spenderade över 600 kr för alla tillbehör haha.:P

Här kommer iaf ett par bilder på min prestation som proffesionell bakare ;) bara att njuta bitches !!

vi hittade det mest homosexuella strösslet i hela butiken funderar på att servera dom på pride !! xD

östersund for life ;)


Shit det här måste ha varit det roligaste under östersunds resan morsan
som ligger och lider när hon tatuerar in barnens namn haha..xD

ink my whole body i don't give a motherfuck!!
Här sitter då jag och får min lilla krona inpräntad i mitt skinn det måste
ha varit bra mycket skönare för mig en för min mamma!! :P

Det här talar för sig själv det var inte bara en tatueringstudio hehe.. ;)

Här avfyrar vi lite raketer men ljust den här var lite tråkig det hände
inte så mycket men fint att kolla på iaf! :) Vi firade nyår i östersund om
jag har glömt att tala om det hehe..

Här släpper jag och älskling upp en ljuslykta sjukt bra att sötnosen tog
med dom riktigt fint när alla släppte upp dom samtidigt :D <3


Jag måste ju såklart lägga ut en bild på stugan som vi bodde i :) riktigt
mysig stuga!! Fråga mig inte vad det onormala ljusskenet kommer ifrån
jackie kanske förföljs av ett spöke eller nått haha..xD

Iaf så har det varit en riktigt bra jul och nyår med många fina stunder :D kommer utan tvekan vilja åka tillbaka till stugan och pulsa lite i snön påväg till gamla spökhus som vi lyckades göra :P kanske därför det är ett oförklarat ljussken på bilden ovan vem vet! :)

Jag är även väldigt besviken på mig själv att jag inte har bloggat något men jag har verkligen inte haft tid att göra så mycket. Men här kommer det några bilder om det är till någon tröst..ciao ;)